Niki Geenens domineert Silver League Loenhout

Niki Geenens domineert Silver League Loenhout

Gisteren werd de eerste dag van de Silver League in Loenhout verreden. In de 1.35m hoofdrubriek wist Hippohomes-amazone, Niki Geenens de eindzege op naam te schrijven. Geenens won met de Nabab de Reve-nazaat, Mc Gyver van't Ruytershof.

Het paar klokte als enige foutloos af in minder dan 66 seconden. Op het podium volgde Femke De Graaf met Joker Van De La Rosteehoeve (Faldiano) voor Frank Deckers met Justin 'E' (Namelus-R).

Net buiten het podium strandde Jeroen De Winter op de vierde plek. De Winter volgde met zijn vertrouwde Gretel S (Corland) voor Nils Vanhees met Habanix van Beek (Aganix du Seigneur).

Niki Geenens domineert.

Eerder wist Geenens ook met Helios vd Spelonckhoeve (Dulf vd Bisschop) de 1.25m proef te winnen. Het paar bleef als enige onder de kaap van 30 seconden. Oost-Vlaming, Jan Claeys volgde met de Kannan-nazaat, Dannan de Riverland op de tweede plek voor Shirley Maes met Guantanamo van de Steenbeek (Flamenco Desemilly).

Ook in de eerste proef van de dag, een 1.15m rubriek, won Geenens. Samen met Gazelle van de Vaelenberg (Lys de Darmen) won ze voor Jan Claeys met Miss Halo Van de Keete (Nonstop). Het paar kwam als laatste aan de start en verwees uiteindelijk Steve Auwers met I don't know (Coronado) naar de derde plaats.