Het bezoeken waard: Sur Mesure, persoonlijke aanpak voor een stralend imago

Het bezoeken waard: Sur Mesure, persoonlijke aanpak voor een stralend imago
"A well tailored suit is to women what lingerie is to men", en dat hebben ze ook bij 'Sur Mesure' goed begrepen. Dit opkomend modebedrijf is gespecialiseerd in op maat gemaakte pakken. Het bedrijf hanteert een erg persoonlijke aanpak, hun leuze is dan ook niet voor niets 'made to measure'. Sur Mesure gooit al het mogelijke in de strijd om tot het perfecte resultaat te komen.

Sur Mesure vertrekt bij het opmeten om tot een perfect passend resultaat te komen. Daarna is het tijd om keuzes te maken. U heeft onder andere de keuze tussen stoffen van Vitale Barberis, Loro Piana, Scabal, ... Als de stof gekozen is, zijn er nog verschillende andere manieren om uw maatpak te personaliseren met keuzes uit verschillende modellen, knopen, ... Daarnaast is het ook mogelijk om uw initialen in uw pak te verwerken.

Een persoonlijke aanpak staat centraal bij Sur Mesure en hun medewerkers luisteren dan ook graag naar al uw wensen om uiteindelijk tot het maatpak van uw dromen te komen! U kan Sur Mesur op het Flanders Horse Event in de VIP-ruimte terugvinden.

 

 

 

 

Sur mesure