Heb jij je ticket al voor de feesteditie van Jumping Mechelen 2022?

Heb jij je ticket al voor de feesteditie van Jumping Mechelen 2022?

De eerste vrieskou is onze stallen en kleren ingekropen, en het witte vorst laagje brengt het hele land in opperbeste Kerststemming. Hét moment om je in een dekentje achter je laptop te verschuilen, en je tickets voor Vlaanderens Kerstjumping 2022 te bestellen!

Derde keer, goeie keer! Na twee keer mis kan Jumping Mechelen eind deze maand tussen kerst en nieuw eindelijk haar veertigste verjaardag vieren met een heuse feesteditie. Met maar liefst drie wereldbekers op het programma, een rijkelijk aanbod aan adembenemende shows en topwedstrijden van nationaal en internationaal niveau, een groots kerstdorp met prachtige winkeltjes, en heerlijke eetgelegenheden belooft deze Kerstjumping weer dé afsluiter van het jaar te worden.

Heb jij je tickets nog niet besteld? Aarzel dan niet en raadpleeg nu de ticket verkooppagina van Jumping Mechelen, of surf rechtstreeks naar Teleticketservice om jouw toegang tot dit geweldige evenement te verzekeren. 

Wist je trouwens dat je via Equnews kans maakt om deze editie GRATIS de sfeer op te snuiven in de Nekkerhal van Mechelen? Je leest er HIER alles over!