Future Star Auction presenteert uitzonderlijke voorjaarscollectie van 31 maart tot 1 april

Future Star Auction presenteert uitzonderlijke voorjaarscollectie van 31 maart tot 1 april

De Future Star Auction heeft haar inspanningen verdubbeld om de beste collectie voor u te vinden; in deze voorjaarscollectie vindt u zeker uw toekomstige ster.

Als professionele ruiters en internationale paardenverkopers gedurende bijna tien jaar weten we hoe ingewikkeld het is geworden om paarden van kwaliteit te vinden. Daarom hebben we besloten deze prestigieuze veiling te organiseren. We hebben verschillende maanden besteed aan onderzoek en training van kwaliteitspaarden om u een selectie van 14 paarden en 2 pony's in de leeftijd van 4 tot 12 jaar aan te bieden, de top van hun generatie. We bieden ook drie embryo's met uitzonderlijke genetica aan.

De collectie is zeer homogeen, met paarden van hoge kwaliteit. Jonge paarden van 4 jaar hebben ervaring op buitenbanen, jonge paarden van 5 tot 7 jaar hebben ervaring op het jonge paarden- en internationale circuit en de presteerders nemen al deel aan de grootste wedstrijden. Ook pony's hebben veel competitieve ervaring en zijn ideaal om uw kinderen naar het hoogste niveau te brengen. Alle paarden hebben een interessante stamboom en zijn producten van de grootste hengsten ter wereld zoals Diamant de Semilly, Emerald Van't Ruytershof, Conthargos, Ermitage Kalone, Qlassic Bois Margot, Calvaro en Chacoon Blue...

Of u nu amateur of professional bent, of u nu op zoek bent naar een jong paard om op te bouwen of een winnaar op hoog niveau, u zult uw toekomstige ster vinden.

CHACKIRA PS – CHACOON BLUE x CARTHAGO – MERRIE – 2017


Deze 7-jarige merrie van Chacoon Blue heeft een onmisbare toekomst op hoog niveau. Ze staat aan het begin van haar sportcarrière en haar mentaliteit stelt haar in staat om snel de doelen van haar toekomstige ruiter te bereiken. Bloed, springtechniek, middelen, respect maken van Chakira een toekomstige Grand Prix-merrie.

HELSSINKI – CALVARO x CORNET OBOLENSKY – RUIN – 2017


Deze topper van Calvaro heeft al resultaten behaald in 7-jarige klassen. Hij bezit alle kwaliteiten van een toekomstige grote winnaar. Hij heeft veel bloed en middelen met geweldige techniek.

CARTE D’OR DU ROSEMONT – ILLOWAY CHERITON FAST x QUESAC DE ROSEMONT – MERRIE – 2012


Deze prachtige pony, uiterst gemakkelijk te rijden, is geschikt voor een kind dat plezier wil hebben, maar ook voor een ervaren ruiter die een groot evenement wil winnen. Ze heeft een perfecte springtechniek en bezit alle kwaliteiten.

EMBRYO (ERMITAGE KALONE x AGANIX DU SEIGNEUR 



Haar moeder Lady Blue is een dochter van de ongelooflijke Aganix du Seigneur, ze komt uit een familie die veel 5-sterrenpaarden heeft voortgebracht, maar bovenal is ze de zus van de topper Tuardo Blue Z, de nieuwe ster van de springsport. Deze familie gekruist met ook de nieuwe ster van internationaal springen Ermitage Kalone. Een droomkruising voor een buitengewoon paard. Unieke kans om uw toekomstige ster direct in 2024 te krijgen.

Nuttige informatie

- De online veiling vindt plaats op www.future-star-auction.com van 31 maart tot 1 april 2024.

- Voor meer informatie of om een proefrit te boeken kunt u contact opnemen via:

Mail
contact@future-star-auction.com

WhatsApp
Bautista +33 6 77 29 58 72
Dylan +33 7 77 30 53 18
Edouard +33 6 74 49 43 07