Francois Mathy Jr alweer op 1 tijdens Silver CSIO4* Linzer Pferdefestival

Francois Mathy Jr alweer op 1 tijdens Silver CSIO4* Linzer Pferdefestival
Tijdens de CSIO4* Linzer PferdefestivalĀ is de Belg Francois Mathy Jr onverslaanbaar in de Silver Tour . Gisteren won hij nog de 1m40 rubriek rechtstreeks op tijd metĀ Falco van de Clehoeve, vandaag pakt hij de zege in de 1m45 proef metĀ Casanova de l' Herse.

Casanova de l' Herse is een 9-jarige SBS hengst uit Ugano Sitte en Kasmir van't Schuttershof en toonde niet enkel veel vermogen te hebben, maar ook nog eens snel te zijn. In de barrage was Mathy bijna een seconde sneller danĀ Antonio Matos Almeida met een tijd van 30,32 seconden.

Antonio Matos Almeida zadeldeĀ Epicor Da Gandarinha op voor deze proef. Met deze 8-jarige hengst uit Lupicor reed ze een foutloze barrage in een tijd van 31,29 seconden, goed voor een tweede plaats.Ā Felix HaƟmann zorgde dan weer voor een podiumplaats voor Duitsland. MetĀ SL Brazonado (v.Ā SL Baluarte) was hij slechts enkele tienden van een seconde trager dan Antonio. Zijn tijd van 32,61 seconden levert hem een derde plaats op.

Dieter Kƶfler metĀ Askaban (v. Armitage) enĀ Joseph Clayton metĀ Millioninmind (v.Ā Ard VDL Douglas) vervolledigden de top 5.

Resultaten vind je hier