Caristilo JPZ en Nilton van ter Moude nemen de leiding in de 'Belgian Free Jump Tour powered by Emerald'

Caristilo JPZ en Nilton van ter Moude nemen de leiding in de 'Belgian Free Jump Tour powered by Emerald'
De eerste editie van de ‘Belgian Free Jump Tour powered by Emerald’ nadert zijn ontknoping met de derde manche en finale in Ternat bij Sportstal Vanderhasselt op vrijdag 11 november.

Na de eerste twee manches zijn het Caristilo JPZ van Jonas Sunaert en Nilton van ter Moude van Claude Demets die aan de leiding staan.
Naar aanloop van de finale in Ternat staan zij helemaal bovenaan in het klassement bij de 2- en 3-jarigen. De winnaar van deze Tour gaat naar huis met een cheque van 500 euro. De eerste 15 geklasseerden krijgen een geldprijs en naturaprijzen.

Caristilo JPZ staat bij de 2-jarigen aan de leiding met een totaal van 86 punten. Dit heeft hij/zij te danken aan een negende plaats op de manche in Ghlin en een vijfde plaats op de wedstrijd van BWP Leiestreek.
Noella Van Den Neucker haar Orfana van de Ultrahoeve zien we met 81 punten terug op de tweede plaats. Zij behaalde een tiende en negende plaats.
Op de derde plaats hebben we Flight Hof Ter Bruggen Z van Pieter Lerno met 74 punten. Flight Hof behaalde in Ghlin nog een derde plaats.

Bij de 3-jarigen staat Nilton van ter Moude van Claude Demets aan de leiding met 91 punten. Nilton behaalde in Ghlin een derde plaats en op de tweede manche van BWP Leiestreek in Moorsele een zesde plaats.
Tommy Dermaut en Kevin Holvoet volgen op amper 1 punt met Capteyn TD Z. Zij begonnen deze Tour met een tiende plaats in Ghlin, maar wonnen in Moorsele wel de tweede manche.
Nicolas Boudrenghien staat op een gedeeltelijke tweede plaats met Hollywood du Houssoit na een achtste en een tweede plaats.

De volledige tussenstand is in bijlage terug te vinden. Enkel de paarden die zich hebben geregistreerd voor deze Tour komen in aanmerking voor het klassement.

Inschrijven voor de finale in Ternat kan tot en met 6 november via ERS.Galop.be!

Klik hier voor de tussenstand.