Droomhuis alert: Gemoderniseerde woonboerderij met rijhal én 22 paardenboxen

Droomhuis alert: Gemoderniseerde woonboerderij met rijhal én 22 paardenboxen

Ben je momenteel op zoek naar het huis van de dromen en wil je jouw paarden graag aan huis houden? Dan hebben wij misschien wel gevonden wat je zoekt; Van Santvoort Landelijk wonen biedt immers deze schitterende gemoderniseerde woonboerderij met rijhal en 22 paardenboxen aan. 


Op een prachtige locatie in het buitengebied van Oploo gelegen paardenhouderij bestaande uit een vrijstaande, geheel gemoderniseerde woonboerderij met een vrijstaande rijhal met o.a. 22 paardenboxen (met mogelijkheid tot uitbreiding), een vrijstaande veldschuur met 2 appartementen, een buitenbak, stapmolen, longeercirkel en weiland. De woonboerderij wordt omringd door een prachtig aangelegde tuin met een grote waterpartij, diverse terrassen en een verwarmd buitenzwembad. Dit professionele geheel is gesitueerd op een fantastisch perceel van bijna 4,5 hectare aan de rand van een bosgebied!

Gelegen op een goed bereikbare locatie aan de N272 en nabij diverse andere uitvalswegen, zoals de snelwegen A73 en A50, alsmede op ca. 30 minuten reistijd van Equestrian Centre De Peelbergen en de vliegvelden in Eindhoven en Weeze (D).

Klik hier voor meer foto's en informatie