Aftellen naar: de Stallions AS 111 hengstenshow - 'the home of talent'

Aftellen naar: de Stallions AS 111 hengstenshow - 'the home of talent'

Op de laatste zaterdag van de maand maart vanaf 18:00 opent STALLIONS AS 111 - THE HOME OF TALENT de deuren van haar volledig vernieuwde paardencomplex op de Vierselbaan 111 te Zandhoven voor de jaarlijkse hengstenshow. 


Extreme 111 Z (El Barone 111 Z x Bamako de Muze x Der Senaat 111)


Een grote publiekstrekker is zeker El Barone 111 Z, die onlangs weer thuis gekomen is waar hij geboren en getogen werd. Maar ook zijn zoon Extreme 111 Z heeft in de hengstencompetitie van dit jaar laten zien over ongelooflijk veel talent te beschikken, wat hij die avond nog eens tentoon zal stellen aan de aanwezigen. 



Commander HK Z (Comme il Faut x Emerald x Quidam's Rubin)


En natuurlijk de eye catcher Commander HK Z die de fokkers een tijdje hebben moeten missen, maar nu volop wordt klaar gestoomd voor de grote sport met Samuel Hutton, de ruiter uit de UK die afgelopen jaar zijn land nog vertegenwoordigde op het EK in Italie. 


Ook zal Don Julio de Regor T40 Z zijn opwachting maken en zijn springtalent tonen aan het publiek. Deze 4-jarige krachtpatser viel tijdens de hengstencompetitie op met zijn onbegrensd vermogen gecombineerd met zijn goede techniek. Dan kan ook bijna niet anders met Centa de Muze als rechtstreekse moeder, dé stammoeder van de Regor fokkerij die al zo veel topsport afstammelingen heeft gegeven. 


Daarnaast zullen ook C-Jay Z en Haschich d'Albain hun opwachting maken, 2 hengsten die vorig jaar furore maakten in de Belgische hengstencompetitie maar die beide vanwege een blessure even uit de picture waren. Beide zijn aan hun comeback bezig en zullen te bewonderen zijn tijdens de show. 


En last but least, de laatste aanwinsten van de AS 111 collectie. Confidental, de zoon van top vererver Conthargos, zal naast zijn looks ook zijn perfecte techniek laten zien zoals hij dat reeds deed tijdens de hengstencompetitie. En de recent BWP gekeurde bewegingscrack Crazy in Love , als ook de impressionante en vice runner-up Sieger Vital de Mariposa zullen worden getoond tijdens de show.


Meer informatie over de hengsten uit de AS111 collectie vindt u op https://as111.be/nl/stallions  

Registreer uw aanwezigheid nu al via onze website en maak zo kans op een gratis dekking naar keuze. 

Dekking wordt verloot onder de aanwezigen op 30 maart. 
Zoals steeds gratis inkom en gezelligheid verzekerd: allen naar Stud111!