[AD] Ruim 300 hengsten op je telefoon dankzij Equisem APP !

[AD] Ruim 300 hengsten op je telefoon dankzij Equisem APP !

Jaar na jaar groeit het aantal goedgekeurde hengsten in de sport. Dat maakt het voor de verschillende fokkers niet eenvoudiger om een geschikte partner voor de merrie te vinden. Nu al in zijn derde levensjaar, voorziet Equisem daar momenteel een goed antwoord op.

De gratis app verzamelt ruim 300 hengsten van 50 dekstations op je telefoon. Van gevestigde waarden tot nieuwe talenten, allemaal staan ze met de juiste informatie op één plaats. Bovendien vind je er niet alleen hengsten uit België of Nederland maar ook uit Duitsland, Italië,  Zweden, de Verenigde Staten en Frankrijk!

 

“Met deze app probeer ik al enkele jaren een goede ‘tool’ te bieden aan de fokkers. Ik wil ze de mogelijkheid bieden om op één plaats de geschikte hengst voor hun merrie te vinden. Of het nu over commerciëel bekende hengsten gaat of aankomende talenten. Of je nu een Grand Prix winnaar zoekt of een keuring kampioen.” Vertelt het team van Equisem.

 

“Via eenvoudige filters kan je de geschikte hengst terugvinden. Je kan daarbij zoeken op bijvoorbeeld de maat, beschikbaarheid sperma, enz. Leuk is dat je ook meteen de informatie hebt waar het sperma van de hengst te koop is. Zo sta je eenvoudig in contact met de hengstenhouder en kan je snel de knoop doorhakken.”

 


De app is gratis te downloaden

 

Aarzel dus niet, blader nu door de hengsten en ontdek diens sportresultaten, moederlijn en nakomelingen! Klik hier voor meer info