Jeroen Brebels en Iberlina RV gaan winnen bij LRV Meldert

Jeroen Brebels en Iberlina RV gaan winnen bij LRV Meldert

De Limburgse LRV-ruiters verzamelden afgelopen weekend op de indoor ingericht door LRV Meldert. De klasse Zwaar werd over twee omlopen beslecht, waar Jeroen Brebels uiteindelijk aan het langste eind trok. 

Brebels kwam aan de start op Iberlina RV (Denzel v't Meulenhof). In de Barema C van de tweede omloop zorgden zij voor een razend snelle tijd en de ruiter van Overpelt zegevierde. Jordy Verboven hield de eer van de inrichtende club hoog door het zilver op naam te schrijven met Jablo van de Oude Hoeve (Echo van het Neerenbosch). Wout Michiels (Lummen) en Octavia (Kannan) rondden de top drie af. Op vier zagen we Lauren Vangronsveld (Gellik) met Leonidas van de Broy (Copin van de Broy) voor Tom Moris en Galansa (Quasimodo vd Molendreef). 

In de klasse Midden bleef de overwinning binnen de plaatselijke club met winst voor Dirk Vrancken in het zadel van Quelle Donna van de Wezelhoeve (Elvis ter Putte). Bram Brans (Lommel) stuurde Rambo van de Trepkes (Elvis ter Putte) naar twee. Voor Verboven was er opnieuw een medaille, dit keer de bronzen met Rianti van de Oude Hoeve (Arezzo VDL). 

Thomas Verkinderen (Stevoort) schreef met Lukito v/h Yzeren Lindenhof (Heros v/H Ijzeren Lindenhof) de klasse Licht op naam. Brebels sprong hier naar het zilver op Special Lady B (Nixon van't Meulenhof). Glenn Aerts (Heusden) en Chilly Lady J&J Z (Chilli Willi) besloten het podium. 

Resultaten