Kyle Cuypers besluit met brons voor Quadro van 't Buxushof in Troosting WK 7YO

Kyle Cuypers besluit met brons voor Quadro van 't Buxushof in Troosting WK 7YO
De zevenjarige paarden die niet geselecteerd zijn voor de finale van het WK van morgen kwamen vandaag aan de start in de Troosting-rubriek. Van de net geen 100 deelnemers was het Kyle Cuypers die met Quadro van 't Buxushof het brons veroverde. 

Cuypers hield de Elvis ter Putte-nakomeling foutloos in het 1.40m hoge parcours en had daarbij een tijd van 61,88s. Julien Gonin zijn tijd met Crack Bel Z, een Zangersheide hengst van Con Air uit de stallen van Frederic Neyrat was sneller. Met 60,39s werden zij tweede. De winnende tijd van 59,17s werd gereden door Nicole Lockhead Anderson en Conthargo PS (v. Conthargos).

Thibeau Spits mocht als zesde in het rijtje tijdens de prijsuitreiking en zat daarbij in het zadel van Conrad Quality Z, een hengst van Connor gefokt door Quality Stud. Op zeven volgde Thibault Philippaerts met Gift Des Lunes (v. Windows vh Costersveld). Voor Heinz Teeuwen's fokproduct, de Zangersheide merrie Corablue Z (v. Corydon van T&L) noteerden we de vijfde plaats onder Matthias Gering. 

Resultaten


Na de prijsuitreiking werden ook nog de Zangersheide-prijzen uitgedeeld. Zo kreeg de fokker van het beste Zangersheidepaard een cheque van 8.000 euro overhandigd.