Kirsten Franken laat alle concurrentie achter zich in JM Indoor Master Ponies

Kirsten Franken laat alle concurrentie achter zich in JM Indoor Master Ponies

In de New Year's arena van Jumping Mechelen staan vandaag verschillende finales van de Indoor Masters op het programma. Zonet werd de finale voor pony's over een hoogte van 1m10 gesprongen en daarin reed Kirsten Franken naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Ulrike De L'Escqaut (v. Kadans vd Groenheuvel) een foutloze tweede fase springen in 24,04 seconden. 

Wim Vos volgde op de tweede plaats; De Nederlander kon in het zadel van Legends Rock de nul behouden en klokte af in 24,43 seconden. Aure de Schrijver maakte met Orchid's Party Dress (v. Kanshebber) de top drie compleet. Deze combinatie sprong een mooie nulronde in 25,06 seconden. 

Vinz de Weerdt nam zowel de vierde (Skybreaker Van Den Kievit) als de vijfde (Tinton Van Den Kievit) voor zijn rekening. 

In het 90 cm verzekerde Marie Wijndaele zich van de overwinning. In het zadel van Siska kon ze een foutloze ronde achter haar naam noteren in 19,36 seconden. Tess va Bauwel volgde met Q-Star MLH op de tweede plaats. De 11-jarige ruin kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 20,00 seconden. Rachelle Ceuterick mocht op de derde podiumtrede plaatsnemen. Zij reed Larentina foutloos rond in 20,82 seconden. 

Charlotte van Gysel (Juul) en Amelie Goyens (De Vennehof Symphony) werden vierde en vijfde.

Klik hier voor alle resultaten