Geenens schrijft nu ook Cavalor Cup op haar naam, Wout Loenders wint ook

Geenens schrijft nu ook Cavalor Cup op haar naam, Wout Loenders wint ook

In Mechelen wordt er op het B-terrein nog steeds druk gesprongen. Zowel de finale van de Cavalor Cup als de finale van de Indoor Masters werden deze middag verreden. 

In de JM-IM was 1m10 voor scholieren was het Wout Loenders die met de overwinning aan de haal ging. Hij reed Havanna Miltoo D 14 in 30,03 seconden naar de eindmeet en liet hierbij alle balken in de lepels.  Lynn de Vylder nam met Levano Mv Z (v. Levisto Alfa)  de tweede plaats voor haar rekening. Leonard Boelens en Valley vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 30,74 seconden. 

Alice Gilson (Fonzi D'Archonfosse) en Florence de Brabander (Jonkvrouw van het Landjuweel) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats. 

In de Cavalor Cup ging de winst naar Niki Geenens. Zij won eerder vandaag al een proef maar kon er dus nu nog eentje aan haar palmares toevoegen. Ze reed Gazelle vd Vaelenberg (v. Toulon) naar de finish in 32,47 seconden. Emmaly Panis en Apollo V Z (v. Andiamo Z) volgden op twee, Ephsieny van Roy en Foia (v. Cayado) volgden op drie.

Janne Devriendt (Jacinta Magdalon) en Isabelle Debeuf (Narco) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten