Frederique van de Vijver en Amelie van de Putte verzekeren girlpower in KBC Gouden Teugel Ponies

Frederique van de Vijver en Amelie van de Putte verzekeren girlpower in KBC Gouden Teugel Ponies

Dag twee van Jumping Mechelen werd in de Christmas Arena afgetrapt met de KBC Gouden Teugel Finale Ponies Stijlrijden! Er werd zowel over 90cm als 1m gesprongen, wat twee knappe winnaressen opleverde! “Het niveau van de combinaties stijgt elk jaar” was de spontane reactie van Muriel Coppin die samen met Pieter Kenis de KBC Gouden Teugel stijlspringen jureerde. 

De beste combinaties van de klasse C-Licht en D-Licht reden hun finale in de indrukwekkende Christmas-Arena. Een mooie beloning voor het werk van het voorbije LRV-jaar.

In de 1m competitie kwam Frederique van de Vijver (LRV Eksaarde Doorslaar) helemaal bovenaan met Cruz vd Molendreef Z. De amazone kreeg een rijkelijke score van 92 punten toegekend. Louise de Clerck (LRV Merchtem) kreeg zowel het zilver als het brons toegekend. Met 87 punten voor Milo D.J. werd de amazone tweede, voor haar rit met Funky kreeg ze 83 punten en de derde plaats. Louise van Gysel (LRV Kallo) en Mallorca kwamen met 82 punten op vier. Een gedeelde vijfde plaats was er voor Febe D'Haluwin (LRV Koningshooikt) met Egmond en Thibault de Waele met Viny van Texelhof, beide met 79 punten. 


Over 90cm stond Amelie van de Putte (LRV Herenthout) op één. In het zadel van Quelle Dame vd Vogelzang kon de amazone de jury bekoren, goed voor 83 punten en de overwinning. Nena Peeters (LRV Wambeek) en Isaura van de Bloemenhoeve namen plaats op het zilver met 82 punten. De top drie werd besloten door Leontien van Gysel (LRV Kallo) en Miss Possible, zij kregen 80 punten. 

Resultaten





Bron: Aangepast persbericht