Familie Hazebroek en Meynaerts, van het Azelhof en het Sentower Park, zijn 'Sportpersoonlijkheid van het Jaar'

Familie Hazebroek en Meynaerts, van het Azelhof en het Sentower Park, zijn 'Sportpersoonlijkheid van het Jaar'

De paardensport in Vlaanderen is groots! Tal van toppaarden worden bij ons gefokt, opgeleid en succesvol uitgebracht. Vlaanderen is het walhalla van de paardensport en dat kan enkel en alleen als er geschikte locaties zijn om die paarden te trainen en uit te brengen op wedstrijd. 

Wie aan prachtige locaties denkt, denkt aan het Azelhof in Lier en Sentower Park in Opglabbeek.  Beide locaties zetten steeds prachtige wedstrijden neer en zijn vaste waardes op de Belgische kalenders.

De familie Hazebroek van het Azelhof in Lier viert dit jaar het 10-jarig jubileum. Mike en Sofie namen het roer over in 2013. Ondertussen werken ook hun kinderen Mathias en Maxime mee. 


LEES OOK: Mike & Sofie Hazebroek: "Het moment dat we het Azelhof kochten, hebben we ons leven 180° omgedraaid..."


De familie Meynaerts staat sinds 2015 aan het roer van het Sentower Park. Ook de partner en ouders van Laurens Meynaerts zijn hier nauw bij betrokken. Jaarlijks organiseren beide locaties tal van internationale, nationale, regionale en trainingswedstrijden.

Paardensport Vlaanderen is trots op deze twee prachtige accommodaties en roept zowel de familie Hazebroek als de familie Meynaerts uit tot Sportpersoonlijkheid van het Jaar 2023.  Bedankt Mike, Laurens en team!


Bron: Persbericht