Cavalor Cup en Dressage Elite Cup dressuur leveren verschillende winnaars in Mechelen

Cavalor Cup en Dressage Elite Cup dressuur leveren verschillende winnaars in Mechelen

Mechelen stond vandaag helemaal in het teken van de dresuurruiters. Terwijl op het A-terrein de Wereldbeker gereden werd, was het in de B-piste aan de regionale talenten om hun kunnen te tonen. Dit leverde verschillende winnaars op.    

In de finale van de Cavalor Cup, ging Shana de Ben met de overwinning aan de haal. Zij reed Rose Garden (Fidertanz X) naar een totaal van 73,514%. Lore Vervloesem volgde op de tweede plaats met Inferno (v. Donnerschlag). Zij sprokkelden een totaal van 70,806% bij elkaar.Jessica Ghekiere en Sara (v. Heidehof'S Don Diego) vervolledigde de top drie.

In de finale van de Dressage Elite Cup (niveau 1) ging de overwinning naar Jolien van den Broeck. In het zadel van Fabelle vd Kempenhoeve reed ze een totaal van 73,643% bij elkaar. Jana Allaert en Diva Donnerhall (v. Sir Donnerhall) volgden op de tweede plaats met een totaal van 71,572%. Ilonka Heylen en Pris (v. Fürst Nymphenburg) namen de derde plaats voor hun rekening. 

Bij de finale in niveau 2 kwam Amber David met James (v. Bisquet Balou) als winnares uit de bus. Hun proef werd met een totaal van 67,251% beloond. Ambery Wuyts en Kingsley Lucky Danc (66.573%) eindigden op de tweede plaats. Célien Claeys en Ginger eindigden op drie.

In niveau 3 ging Lotte Nestor met de overwinning aan de haal. Zij reed Ferrari naar een totaal van 72,917%. Marie Brosens en Evita (v. Westenwind) namen de tweede plaats voor hun rekening. Yinthe van de Ven en No-Limit Cv (v. Don Tango B) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor alle resultaten