Maxime Hazebroek: "Ik mis de gezellige drukte..."

Maxime Hazebroek: "Ik mis de gezellige drukte..."

Elke week volgen we een leuke ruiter/amazone of algemeen hippische persoonlijkheid tijdens hun corona lockdown. Deze week laat Maxime Hazebroek van het Azelhof die ons laat meegenieten van haar dagen.

Hoi allemaal! 

Deze week ben ik aan de beurt om een blog te schrijven over hoe mijn leven er uitziet tijdens Corona. 

Maandag is normaal gezien de rustdag voor onze paarden. Door een schouderblessure heb ik de afgelopen dagen iets minder kunnen rijden,  dus heb ik er vandaag wel enkele gedaan. Wat liepen mijn toppertjes weer fijn! 

Nu er geen wedstrijden en oefen jumping's zijn, is het heel erg rustig bij ons in het Azelhof. Langs de ene kant is dat best sneu zeker omdat het normaal altijd zo gezellig druk is deze periode van het jaar. Denk maar aan de CSI jeugd, de Paaseuroregio, gold leagues enzovoort. Anderzijds is het ook wel eens fijn om alle plaats te hebben om te rijden. Door de drukte is het niet altijd ideaal voor mijn broer en ik om onze eigen paarden te rijden, terwijl we nu kunnen kiezen welke piste we gebruiken. Het is leuk om onze accommodatie ten volle te kunnen gebruiken, al weegt dat niet op tegen de sfeervolle wedstrijden die we o zo graag organiseren. 

Naast paardrijden ben ik dol op het maken van patisserie en dessert. Nu ik wat meer tijd heb verwen ik mijn gezinsleden bijna elke dag met iets lekkers. Vandaag staat er tiramisu op het menu. Super gemakkelijk om te maken en het smaakt altijd! Gelukkig kunnen we onze sport blijven uitoefenen om al die calorieën te verbranden!  

Verder kijk ik ‘s avonds graag Netflix. Op dit moment is Peaky Blinders mijn favoriet! Het is zeker geen aanrader voor gevoelige zielen, maar ik ben een grote fan van actie- en misdaadseries. 

Bedankt voor het lezen van mijn blog!  En onthou: STAY HOME, STAY HEALTHY! 

Tot morgen, iedereen