Corona-blog met de goedlachse Chloe Stampaert: "Corona of niet, it is business as usual..."

Corona-blog met de goedlachse Chloe Stampaert: "Corona of niet, it is business as usual..."

Elke week vragen we een leuke persoonlijkheid uit de paardensport zijn/haar corona-periode ervaring met ons te delen. Deze week gunt Chloe Stampaert ons een blik achter de schermen. "Quarantaine of niet, het normale leven gaat door voor mij. Iedereen komt graag buiten natuurlijk en we moeten het zonder de wedstrijden doen, maar gelukkig kan ik blijven werken."

Deze ochtend ben ik begonnen met een uurtje lopen, dan ben ik ineens fris om de dag te beginnen en blijft mijn conditie wat op peil. Sinds we Greenfield eind november van mijn mama overnamen en naar Duffel verhuisden rijd ik niet zoveel meer dus zoek ik andere manieren om wat in beweging te blijven.



Hoewel het vandaag een beetje zondag is, beantwoord ik eerst wat mails, hoe sneller de klanten een antwoord ontvangen hoe liever ik het heb.



Deze middag ben ik mijn paardje gaan rijden en verzorgen. Ze staat toch een 50min autorit van waar ik woon dus ik maak er een hele uitstap van. Eerst een tussenstop om borduurmateriaal van Greenfield af te zetten en op te halen.


Ik maak van de gelegenheid gebruik om stalen uit te proberen als ik rij. Nu zijn we bijvoorbeeld nieuwe rijlaarzen en singels aan het testen. Door het zelf te gebruiken weet je of het kwalitatief goed is en we het artikel kunnen gaan verkopen en dat vind ik toch het allerleukste!


Na een paar uur op stal, huiswaarts. Was een zalige dag vandaag, mooie afsluiter van het Paasweekend. Voor een bbq is het vanavond waarschijnlijk te koud. Tot morgen!