Wathelet zet alles op alles voor welzijn van zijn paarden met gloednieuwe accommodatie

Wathelet zet alles op alles voor welzijn van zijn paarden met gloednieuwe accommodatie
RTC, de Luikse Nieuwszender, ging een kijkje nemen op stal van Gregory Wathelet. Ze maakten hier een mooie reportage over die we met plezier met jullie delen.

Vice-Europees Kampioen, Grégory Wathelet, heeft zijn eigen stal kort geleden opgebouwd en daar ging RTC een kijkje nemen. De stallen zijn gelegen in Clavier en de ideale thuis voor een topsport ruiter.

Dit project speelt al lang bij Gregory en werd nu eindelijk realiteit. Gregory Wathelet beschikt over moderne en functionele infrastructuur zodanig dat de paarden van een uitstekend comfort kunnen genieten. De Belgische ruiter heeft RTC wat tijd gegeven vòòr hij naar Shanghai naar de LGCT vetrok om een korte reportage te maken.

Als u de kans hebt om de 5* stallen van het Vice-Europees Kampioen gaan te bezoeken zal u zijn beste paarden terugvinden zoals Forlap, zijn toppaard, Coree de Hus, Eldorado, en zo veel meer. Gregory Wathelet heeft ook een heleboel veelbelovende jonge paarden zoals Iron Man die zijn eerste 5* show deze week heeft gelopen.

De ruiter heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt en heeft bereikte het hoogste niveau al 10 jaar geleden. Omdat er steeds ruimte voor verbetering is, vond Wathelet het dan ook belangrijk om de accommodatie zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en comfort van zijn paarden.
Internationaal op wedstrijd gaan betekent dat je vaak weg bent en de wereld rondreist. Na Hong-kong, Doha, Omaha, Mexico en Miami maakt de GCT deze week een stop in Shanghai en daar is Wathelet maar al te graag bij, maar na dat harde werken is het fijn thuis te komen op "zijn" stal.

Daarna zal Gregory naar Europa terugkomen waar hij het Belgische team zal moeten vertegenwoordigen op de Nations Cup en dus zijn best zal moeten doen om het Belgische team terug in divisie 1 te brengen.