Sanne Kielenstyn: "Ace is helemaal klaar voor morgen"

Sanne Kielenstyn: "Ace is helemaal klaar voor morgen"
De Belgische Kampioene bij de Young Riders, Sanne Kielenstyn houdt dit weekend voor Equnews een blog bij vanop de CDIO in Saumur. Zij zal daar ons land verdedigen samen met de rest van het Belgische team in de landenwedstrijd. In deze eerste blog verteld ze ons meer over de eerste dag in Saumur.

Gisterenavond zijn we om 20u vertrokken richting Saumur. Mijn moeder, Ace (Air Miles PB) en ik zijn met de vrachtwagen van Laura Luyten mee gereden. Na een lange reis van ongeveer negen uur zijn we vanochtend goed aangekomen in Saumur.

Toen we aankwamen, ben ik meteen gaan stappen met Ace en hebben we alle spullen in de stal geïnstalleerd. Natuurlijk was ik super moe na de lange reis, dus na het uitpakken ben ik nog even gaan slapen tot 12 uur zodat ik fit genoeg was voor de training.

Omstreeks 15 uur ben ik dan gaan trainen met Ace en hij liep echt super goed! Hij is helemaal klaar voor morgen! Om 16u30 was de vetcheck en Ace werd helemaal goedgekeurd. Morgen rijden we de teamtest bij de CDIO Young Riders om 15u35. Nu gaan we op tijd slapen zodat ik morgen helemaal ben uitgerust!

Air Miles PB_Blog Air Miles PB_blog (1) Sanne Kielenstyn_Air Miles PB_blog