Dayro Arroyave voorlopig op 1 in de STX Cyclus voor 7-jarigen

Dayro Arroyave voorlopig op 1 in de STX Cyclus voor 7-jarigen
Bij de STX Cyclus hebben de jonge paarden nu al drie manches afgewerkt. Ze hebben in Meerdonk, Courrière en Lier hun talenten laten zien. Na drie omlopen wordt het eens tijd om naar de voorlopige tussenstand bij de 7-jarigen te kijken. Daar staan Dayro Arroyave en de Zangersheide merrie Quidams Ruby Second Life Z (Quidam de Revel x Kannan) bovenaan. Met dit fokproduct van Thierry en Sandra Hendrikx wist Arroyave een totaal van 259 punten te behalen, goed voor een voorlopige 1ste plaats in de tussenstand.

De sBs hengst Daytona du Toultia (Copin van de Broy x Eros Platiere), gefokt door Fabien Schreiber, komt aardig in de buurt. Met Alain Colette in het zadel behaalde hij 248 punten, goed voor een voorlopige 2de plaats.

Laurent Thirions en Dinard du Maillet (sBs hengst, v. Calvaro x Avontuur), gefokt door Delphine Mambour, wisten een totaal van 223 punten te behalen. Ook het fokproduct van  De Weweire, Jartelle V.D. Thijshoeve (BWP merrie, v. Cooper vd Heffinck x Lupicor) wist met Jan Geukens in het zadel 223 punten te behalen. Datzelfde aantal punten werd ook nog eens behaald door Joris Vergauwen en Joyce De Reve (Nabab de Reve x Karandasj). Deze BWP merrie werd gefokt door vdb company bvba. Zo staan bovenstaande drie combinaties voorlopig allemaal ex aequo op de 3de plaats.

Jan De Pauw staat momenteel op een 6de plaats met 219 punten. Daarvoor kon hij rekenen op de BWP merrie Jakarta Royale D.s. (Arko x Darco), die gefokt werd door Dion Soens.

Klik hier voor de voorlopige tussenstand van de 7-jarigen.