Leonie Peeters: "Mijn weekend kan al niet meer stuk"

Leonie Peeters: "Mijn weekend kan al niet meer stuk"
Deze week is de 18-jarige Leonie Peeters onze gastblogger. Zij is samen met de zusjes Conter aan het werk op de 2 sterren concours van Lyon.

Deze ochtend heb ik samen met Zoé de paarden losgereden, ze liepen weer super en heel ontspannen. Later zijn we samen gaan eten, hebben we alle winkeltjes eens bekeken hier en zijn we naar de western gaan kijken!
Om 11u30 ging de 1m35 proef van start. Daarin kreeg ik meteen al een spijtige fout op nummer 2 met Sunny. Ik heb rustig mijn parcours afgewerkt voor morgen, maar kreeg op het einde nog een fout, morgen beter.
Een paar uur later was Catho er weer om het goed te maken! De rankingproef op een hoogte van 1m45 startte om 19 uur met 86 combinaties. Ik had nummer 64 en ben zo snel gegaan als ik kon. Lange tijd stond ik aan de leiding, totdat natuurlijk mijn beste vriendin Zoé binnen ging, toen was het mis. Het was super om op 1 en 2 te eindigen in een rankingproef, en zeker hier in Lyon! Hopelijk kan ik het nog afmaken in de Grote Prijs, maar mijn weekend kan zeker al niet meer stuk!