Julien Epaillard wint 1.50 in Basel, BWP-er Kiana van het Herdershof met Daniel Deusser op twee

Julien Epaillard wint 1.50 in Basel, BWP-er Kiana van het Herdershof met Daniel Deusser op twee

De laatste proef van de dag in het Zwitserse Basel was een LR CSI5* over 1.50. Julien Epaillard won die proef. 


QUICK RESULT

1. Julien Epaillard - Queeletta

2. Daniel Deusser - Kiana van het Herdershof

3. Martin Fuchs - Chica B Z

4. Denis Lynch - GC Chopin's Bushi

5. Douglas Lindelöw - Cheldon

Julien Epaillard en zijn Queeletta (Quality) zetten de snelste foutloze tijd neer en nemen zo het grootste aandeel Longines Ranking-punten mee naar huis. Daniel Deusser en de BWP-gefokte Kiana van het Herdershof (v. Toulon) volgen op 0.2 seconden met een tijd van 59.77. 

Martin Fuchs houdt de bronzen medaille in eigen land. Met Chicha B Z (v. Canturano) springt hij naar de derde plaats met een tijd van 60.61. Denis Lynch volgt op vier met GC Chopin's Bushi (v. Contendro II). Douglas Lindelöw en Cheldon (v. Chacco-Blue) vervolledigen met hun tijd van 63.34 de top vijf.

Op zes eindigt Werner Muff met de eveneens BWP-gefokte Jolie van het Molenhof (v. Nabab de Reve). Michael Jung en Fischerchelsea 64.70 (v. Check In 2) worden zevende. Zij zetten een tijd van 64.70 op de klok. Barbara Schnieper komt met Escoffier (v. Lord Z) in 64.73 over de streep en dat is goed voor de achtste plek. 

Gerard O'Neill en Jack van het Dennehof (v. Toulon) eindigen als negende, Alberto Zorzi en Vauban du Trio (v. Nervoso) finishen als tiende. 

Resultaten