Elise Van den Branden oppermachtig in Zellik

Elise Van den Branden oppermachtig in Zellik

Afgelopen weekend werd er regionaal gesprongen in Zellik. Opnieuw kwamen heel wat combinaties aan de start. Elise van den Branden wist alvast de concurrentie achter zich te houden in de 1.30m Grote Prijs.

1.30

Elise Van den Branden wint met Loreen van 't Rutyershof (Levisto Z) de barrage.De amazone volgt zichzelf op met Brillianthina van t Ruytershof (Bamako de Muze). Tommy Dermaut en Courvoisier moeten genoegen nemen met de derde plaats. 

Melissa Zerbini kwam ook van start in de barrage, maar tikte met Nairobi een balk af. Uiteindelijk goed voor de vierde plaats. Hetzelfde lot was Jelle Limbourg toegedeeld met Luna, alleen was Zerbini een tikje sneller. Limbourg sluit zo de top vijf af. 

Bert Panneels en Ogina winnen de 1.20m rubriek, voor Rik Nauta met Kia Maria van de Potaarde. Elise van den Branden sleept ook hier een ereplaats uit de brand. Met Luna Van 't Ruytershof word ze hier derde. Stefan De Pauw en Quatro de Monplaisir volgen op vier, Caroline Michez en Classic Girl des Bellignies op vijf. 

1.15

Geoffrey Cobbaut wint met Nevermind voor Franky van Riet en Hermione van de Groeneweg. Sven Vandermeersche blijft met Xena voor nogmaals Geoffrey Cobbaut, deze keer met Mister. Marc Bellemans vervolledigt de top vijf met Orak D Hamwyck. 


1.10

Sven Vander Meerschen wint met Luz de La Luna. Hij is sneller in de barrage dan Jelle Limbourg met Nice Horta. Maurien Bavier en Ilice sluiten de top drie af. Rik Nauta, ook hier met Kia Maria van de Potaarde wordt vierde. Jelle Limbourg, ditmaal met Coconut wordt vijfde. 

1.05

Romy Vanhove en Colina winnen deze proef, voor Keira Verelst met Lord. Fleur Meevins volgt met Jumbo, Emilie Limpens en Grand Cru eindigen op vier. Liesel Van Mechelen en Cirus de Virton eindigen op vijf. 


1.00

Marijke Pops houdt met Camirez Arno Boon en Reactive de Celland van de overwinning. Eline De Ridder en Joe de la Grivardery springen naar de derde plaats. Sylvie Hanssens en Jalamee D Ysenbeeck Z worden vierde, Marijke Pops haalt met Krack ook de vijfde plaats. 


Alle resultaten