Julie De Deken: “Ik zou Equine 74 Gastric aan iedereen aanraden!”

Julie De Deken: “Ik zou Equine 74 Gastric aan iedereen aanraden!”
Belgisch befaamde dressuurruiter Julie De Deken neemt deel op het hoogste niveau van de sport met haar nummer één Kingsley Lucky Dance. In 2014 vertegenwoordigde zij België op de World Equestrian Games. Ze heeft ook deelgenomen aan het Europees Kampioenschap in Herning in 2013.

Julie De Deken gebruikt Equine 74 Gastric nu voor ongeveer zes maanden. Na het proberen van verschillende supplementen en producten heeft Julie eindelijk het juiste product gevonden voor de maag van haar paard: Equine 74 Gastric.

“Eigenlijk was het mijn moeder die Equine 74 Gastric ontdekte, en ongeveer zes maanden geleden zijn we gestart met het product.” legt Julie De Deken uit. “We hadden een paard dat toch wel wat maagproblemen had vanaf het moment dat we hem hadden. Hij was heel makkelijk gestresseerd en als hij gestresseerd was, beïnvloedde dit dadelijk zijn maag. Daarnaast at hij maar weinig en liet hij altijd de helft van zijn eten staan.”

Logo kleurNa het proberen van allerlei verschillende voeders en supplementen, ging het probleem van Julie haar paard maar niet weg. “Totdat we we Equine 74 Gastric gingen gebruiken!” zegt ze. “Het werkt niet onmiddellijk, maar als je het een paar weken aan het voederen bent zie je je paard echt beter worden. De grootste verandering was toch wel de manier waarop hij at. In plaats van een slechte eter te zijn, is hij nu een hele goede geworden. Hij eet alles!”

Niet alleen de eetlust van Julie haar paard nam toe, het paard werd ook beter in andere opzichten. “Het stress niveau nam immens af en het paard ziet er nu veel gezonder uit. Wanneer je hem nu in de stal ziet staan lijkt hij een relaxed paard. Wanneer je naar een wedstrijd gaat voel je ook dat hij meer ontspannen is -  het paard voelt zich gewoonweg beter!”

Julie heeft Equine 74 Gastric ook op haar beste paard Kingsley Lucky Dance geprobeerd. “Sinds hij mijn wedstrijdpaard is, dacht ik dat het ook goed voor hem zou zijn. Ik heb hem slecht een kleine portie gegeven en hoewel de verandering niet heel groot was, ik ben er zeker van dat hij zich ook beter voelde!”

Julie De Deken zou Equine 74 Gastric zeker aanraden aan haar collega-ruiters. “Ik heb het product al aan een paar mensen aangeraden die ook paarden hadden met maagproblemen. Na het gebruik van zoveel verschillende supplementen en voeders ben ik zo blij dat ik eindelijk een product heb gevonden dat écht werkt! Als een paard niet goed eet, aan maagproblemen of stress lijdt, ben ik er zeker van dat Equine 74 Gastric helpt!”

Voor meer informatie:

Wout Daerden - 0032 495 929 919