Annelies Vorsselmans wint 1.45m hoofdrubriek Geesteren

Annelies Vorsselmans wint 1.45m hoofdrubriek Geesteren

Maar liefst 15 combinaties kwamen aan de start  van de barrage in de 1.45m Morssinkhof Rymoplast Prijs. Halfweg de herkansing sprong Annelies Vorsselmans naar de record chrono van 40,24 seconden. Uiteindelijk wist niemand deze tijd te verbeteren en won de Belgische amazone met de 12-jarige Acuero (Acorado) de hoofdrubriek.

Op minder dan één tiende van een seconde verschil volgde de Amerikaanse pupil van Jeroen Dubbeldam, Lucas Porter op de tweede plaats. Porter bleef in het zadel van de 15-jarige C Hunter (Cassini II) voor op Leon Thijssen met onder het zadel de 11-jarige zoon van VDL Zirocco Blue, Zeppe Blue.

Eerder dit jaar werd de KWPN-ruin nog uitgebracht door Niels Kersten. Voor eigen publiek strandde Tani Joosten met Galdal Me (Zambesi TN) foutloos op de vierde plaats. Joosten verwees zo de Ierse amazone, Sophie Dalm met Guilietta (Clinton) naar de vijfde plek.

Ook de Hippique.Immo-amazone, Ines Van den Bosch sprong in de prijzen. De Belgische amazone sprong met haar Vedette (Guidam's Willow) uiteindelijk naar de tiende plek.

Uitslag