Koen Vereecke gaat als eerste van start. "Uiteindelijk hebben we allemaal dezelfde tactiek. We willen foutloos blijven en de snelste zijn, dat is ook wat er nodig is om te winnen," lacht Vereecke. 

"Nee alle gekheid op een stokje, ik denk dat het grote verschil is dat de studenten dit puur voor het plezier doen. Ze feesten als het slecht gaat en ze feesten nog harder als het super goed gaat, ze hebben er altijd plezier aan." vertelt de nieuwe Belgische Indoor kampioen. "Het steekt minder nauw bij hen dan bij ons, thans dat denk ik..."

"Ja dat klopt," vertelt Mario Caluwé. "Wij kunnen ons niet echt vergelijken met de profs. Niet alleen de hoogte is anders maar ook hoe er wordt toegewerkt naar dit alles. Maar voor zowel mijzelf als Koen, ze kunnen ons dit niet meer afnemen en we hebben onze start gemaakt," lacht de jarige ruiter!

"Voor ons is het gewoon leuk dat we de paardensport doorheen het jaar kunnen combineren met onze studies en feest activiteiten," vertelt Caluwé. "Wij feesten inderdaad nooit, allé misschien heel af en toe een pintje," antwoord Vereecke lachend.