Ver Linde sprong op de dertienjarige merrie foutloos rond in een tijd van 63,85 en greep met 14 seconden verschil naast het zilver. Die medaille werd bij de Nederlandse Britt Schaper omgehangen, die gisteren al een overwinning op haar naam had gezet met diezelfde Guidam Sohn The Second Z (v. Guidam Sohn). Maar de overduidelijke winnaar was Izac Ketteridge. De Brit had de chrono op 60,81 staan in het zadel van Galerius (v. Diamant de Semilly). 

Yari van den Branden zorgde voor nog een Belgische topresultaat en mocht de top vijf besluiten in het zadel van Gerard (v. Apollo van het Lindebos) en moest enkel de Nederlander Siebe Leemans en Kobalt (v. Harley) voor hem dulden. 

Verder in de top tien noteren we nog nulrondes voor Yana Jansegers en Ons Mathilde van de Wilgendreef (v. Bisquet Balou C) op zes, Cis van Hoydonck en Prieeltje van ST. Anneke (v. Apple Juice) kwamen op acht. Op negen stond Lauranne Spits met Javanna van de Torredreef (v. Wandor van de Mispelaere) voor Tibo Hendrickx en Armani des Maraichers (v. Kashmir van Schuttershof) die als tiende eindigden.

Volledige uitslag