Op de rug van C'est Jolie vh Molenhof Z (Cicero Z van Paemel), een 7-jarige merrie uit de fokkerij van Veerle en Luc Liesens, was Baerts de beste van de tien finalisten in de barrage. Slechts een derde van een seconde verschil hield Catherine Gustin met de eveneens 7-jarige Lily-Rose JT de La Limite Z (Luigi d'Eclipse) op de tweede plaats. De derde plek was voor Noa Pistorius en Gravin Z (Glasgow w v/h Merelsnest). 

Een vlekkeloze rit voor Eline Lopes en Seniorita van het Roelhof Z (Solid Gold Z) leverde hen de vierde plaats op, voor Jules Stevens en Merusa van de Eijkhof (Harley VDL), beide met een 7-jarig paard onder het zadel. 

De 1m15 manche voor de Cavalor Cup werd gewonnen door Gregory Vos met de Andiamo-dochter Ramira van de Dornehoeve. Stefanie Grootjans stuurde Quinn Pirate (Karmel van de Watering) naar twee, gevolgd door Lisa Ceunen en Billy Boy W Z (Bentley vd Heffinck) op drie. 

Niki Geenens wint Kleine Grote Prijs op zaterdag

Na het Interprovinciaal Kampioenschap werd de zaterdag besloten door de Kleine Grote Prijs. Het 1m15 hoge parcours vormde geen probleem voor Niki Geenens. In het zadel van Gazelle van de Vaelenberg (Toulon) bleef zij 2,5 seconden voor op Eline van Den Bogaard met Dylan (Vaillant). Kelly Cornelis besloot met haar eigen gefokte Castella Di Luna (Canturano) de top drie. 

Resultaten