Onder het alias van 'Horse Club' kwamen Ellen de Swert en haar man Danny van Es aan de start samen met hun twee zonen, Xander en Karsten aan de start. Met slechts een totaal van vier strafpunten besloten zij helemaal bovenaan het podium. Het team 'Mivaro', bestaande uit Mauro Stas, Lars en Niels van Rossem en Neil Vermeir eindigde met acht strafpunten als tweede. Het laatste schavot werd ingevuld door 'Zellik Riding Club', vertegenwoordigd door Lucien de Wachter en Brent de Wachter, Thomas Leemans en Catho van Dooren. 

Het 'B-Kampioenschap' werd gewonnen door Hof 't Elshout. Bert van Boxstael leidde zijn teamgenoten Silke Verholen, Karen Wambacq en Sterre de Breucker naar de overwinning. Het team van Sven Vander Meerssche, verder aangevuld met Vic Windey, Marijke Pops en Sophie van Borm, eindigde met acht strafpunten als tweede. Het brons was team 'Mivaro', hier met Britt van Laecken, Lieze Roesems, Oona Leo en Margaux van Rossem aan de start. 

Mivaro had ook bij het 'C-Kampioenschap' een groep afgevaardigden, die zowaar de winst binnenhaalden. Opnieuw slechts vier strafpunten plaatsten Lotte Zelderloo, Beau Vankerme, Louise Vermeir en Ella van Rossem op één. Team D'Hoef achtervolgde op twee dankzij Aurelie Destryker, Sophie Schoukens, Febe Massaer en Lennert Quinaert. Stal AB greep het, omgehangen bij Caro Appelmans, Margot Drobe, Amy Renders en Charlotte van Herreweghe. 

Resultaten