Klasse Zwaar

Met drie deelnemers die het 1.30m hoge basisparcours zonder fouten wisten af te leggen, werden de prijzen beslist in de barrage. Hier kon geen van hen opnieuw nul blijven, wat maakte dat Thomas De Cock in het zadel van Lanson-R het goud behaalde voor LRV Eksaarde Doorslaar door naar de snelste tijd bij één springfout te rijden. Kilian Franco van LRV Bassevelde tikte met Quintus van 't Martendonkerf eveneens één balk uit de lepels, en mocht met het zilver naar huis. De bronzen medaille ging naar Bart Temmerman en Oriana vd Oudeveldhoeve uit Bassevelde.

Klasse Midden

Kilian Franco en Thomas De Cock zagen hun ereplaatsen gewisseld in de klasse Midden, waar Franco met Quarantinette vt Hazelarenhoekje net negen honderdsten voor De Cock in het zadel van Nisra-R eindigde. Het podium werd er vervolledigd door Jonas Berkers van LRV Zele, die op de rug van Quanka vd Bisschop voor het laatste dubbel nul resultaat zorgde.

Klasse Licht

De klasse licht, verreden over twee fasen tegen de klok, werd op naam geschreven van Marthe Desomviele uit Bassevelde. In het zadel van Geneve de Muze sprong ze naar het snelste resultaat van ruim vijftien dubbel foutloze combinaties. Voor LRV Moerbeke Waas ging Phaedra Polfliet op Rolado KMS aan de haal met de zilveren medaille, gevolgd door Pieter Van Hecke van LRV Sint-Gillis-Waas en R - Falina van 't Vaardeken.

Vind alle resultaten hier.