Tal Milstein Stables verwelkomt nieuwe top ruiter

Tal Milstein Stables verwelkomt nieuwe top ruiter
William Whitaker start een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Binnenkort gaat de Britse springruiter van start als nieuwe 'topper' bij België's Tal Milstein Stables. Eerder dit jaar nam Tal Milstein reeds Alberto Michan in dienst. Deze ruiter focust zich echter voornamelijk op de Amerikaanse internationale wedstrijden.

Whitaker verhuist binnenkort naar België om zich te focussen op het grotere werk. Recent verhuisden enkele toppaarden naar Tal Milstein Stables. De 5-jarige Sir Stakkato (Stakkato x Calypso) en de 10-jarige Bocello (by Heartbreaker) kunnen binnenkort onder het zadel verschijnen van Whitaker. Zeker is wel dat de huidige ruiters hen trouwe viervoeters blijven rijden. Zo zal Jérome Guery nog steeds de Holsteiner-hengst Alicante (Casall x Indoctro) op wedstrijd uitbrengen.

De 27-jarige William Whitaker is bij Tal Milstein zeker niet aan zijn proefstuk toe. In totaal verzamelde de Brit reeds 38 internationale overwinningen. Zo nam hij de overwinning in de 1.50m Grote Prijs van het CSI3* van Vejer de la Frontera, de 1.50m GP in Arezzo en de 1.60m CSI3* Grand Prix in Villach-Treffen.

"Ik beschik reeds over enkele top ruiters die met mijn paarden aan de start komen," verklaart Tal Milstein. "Echter ben ik enorm fier William Whitaker binnenkort te mogen verwelkomen in mijn team. Ik denk dat deze talentvolle ruiter Tal Milstein Stables naar het volgend niveau kan brengen."