Stefan van de Walle vervangt Axel Verlooy tijdens “De Belgian Stars Masters” van Jumping Mechelen

November 30, 2017
Wie wil er die toppers terug aan het werk zien? Zij die ons prachtige kippenvel momenten hebben bezorgd, waar jullie zo voor gesupporterd hebben en de Nekkerhal voor deden daveren.  Dit jaar is jullie kans want Jumping Mechelen pakt weer uit met wat nieuws en uniek !
Op 26 december krijgen jullie de Belgische topruiters van toen nog één keer aan het werk te zien.  Zij trekken op 2e kerstdag  opnieuw hun witte rijbroek en zwarte laarzen aan om jullie een onvergetelijk moment te bezorgen.
Tijdens dit unieke evenement zou eerst ook paardenhandelaar en ruiter Axel Verlooy deelnemen. Echter heeft die te kennen gegeven dat hij zich toch niet zeker genoeg voelt op het aan hem toevertrouwde paard. Zijn plaats zal nu worden ingenomen door Stefan van de Walle. In 2000 wist Van de Walle de slotavond te winnen tijdens Jumping Mechelen. Hij deed dat met het paard Landetto van Johan Lennssens. De combinatie sprong een internationale 1m50 proef voor goedgekeurde dekhengsten.
Verder zie je deze avond de Mechelse favoriet allertijden, hij die 2 wereldbekers in Mechelen op zijn naam schreef-Ludo Philippaerts, de man die sensatie maakte in de 6-baren-Mark Van Dijck, Wereldbeker winnaar 1999-Rudi Helsen,  Belgische Kampioenen: Johan Lenssens en Kristof Cleeren,  de mannen die zo vaak ons land vertegenwoordigden-Michel Blaton en Joris Meulemans, organisator, paardenhandelaar & ruiter-Stephan Conter, top ruiter & coach-Gilbert de Roock en de man voor wie geen muur te hoog staat-Jean De Grande.
Equnews /

Jumping Mechelen, Equnews