Camille Demolie: "Een droom die uitkomt, rijden in Parijs..."

Camille Demolie: "Een droom die uitkomt, rijden in Parijs..."
Tijdens de Longines Masters in Parijs zullen niet alleen de top van de wereld maar ook de aankomende talenten van start gaan in de CSI2* rubrieken. De wedstrijd in de Franse hoofdstad staat al een tijdje op de agenda van de Belgische Camille Demolie, ditmaal wordt deze droom werkelijkheid.

Voor Equnews houdt de amazone een BLOG bij, hierbij het verslag van haar eerste dag in Frankrijk.

"Deze morgen nog eerst naar school geweest, maar in mijn gedachten waren reeds in Parijs.  Na enkele uren in de schoolbanken, eindelijk, het laatste belsignaal! We kunnen vertrekken richting Parijs samen met mama die chauffeur van dienst is en papa die mijn trouwste supporter is," schrijft de amazone.+

"We komen aan in Parijs en ik haast me naar mijn paardjes Chica en Foxtrot die al op stal staan en ze zien er relax uit. Maar had ook niets anders verwacht , want onze groom Kevin is echt wel top."

"Vandaag is ook mijn coach, Hendrik Denutte, toegekomen in Parijs. Ik houd ervan om mijn paarden los te rijden onder het toeziend oog van Hendrik. Zo hebben we dat ook gedaan vandaag in de hoofdpiste in Parijs. De paarden waren in begin een beetje onder de indruk van de prachtige piste, maar ze passen zich snel aan."

"Na een snelle hap is het voor mij bedtijd. Morgen moet ik al rijden in de 1m35 rubriek met Chica fino en 1m45-proef met Foxtrot.  We gaan er proberen het beste van te maken, maar vooral genieten van dit ongelooflijk avontuur!"

Groetjes Camille