Kaat Pluymers niet te stoppen in het Woutershof te Kuringen

Kaat Pluymers niet te stoppen in het Woutershof te Kuringen
Op zondag opende het Woutershof in Kuringen de deuren voor een gezellige indoor jumping. Er werd tot 1m10 gesprongen. Die proef werd gewonnen door Kaat Pluymers. Zij kon rekenen op Cheyenne Z voor deze overwinning.

Seppe Wouters reed zijn pony Inneke voor eigen publiek naar de tweede plaats. Zo bleef hij Gilles Kalmes en Berdientje voor, die derde werden. Samuel Deliege reed Charly naar de vierde plaats. De top vijf werd vervolledigd door Florian Muller en Beauty.

Ook in de 1m-reeks voor paarden waren Kaat Pluymers en Cheyenne Z niet te stoppen. Ze schreven deze proef eveneens op hun naam. Op de tweede plaats kregen we Julie Dembinski en Chivas Regal Z. Morine Donnay reed Valadone de Greenbay Z naar de derde plaats. De vierde plaats was voor Chris Stragier. Hij zat in het zadel van Wyolita Z. Floor Porters sloot met Classic de top vijf af.

De 1m-proef voor pony's werd gedomineerd door Seppe Wouters. Hij won de proef, en werd ook nog eens derde. Daarvoor kon hij rekenen op Cara en Inneke. De tweede plaats was voor Kyle Cuypers.

De 90cm voor paarden werd gewonnen door Peter Cleeren en Rambo. Zo bleven ze Wout Duyssens en Cassina voor, die tweede werden. Voor Jasper Douce en Tara Van D'Aelsterhof Z was er een derde plaats. Tine Daenen (Cooper Z) en Kyle Cuypers (Ivonne) sloten de top vijf af.

Ook de pony's mochten zich wagen aan een 90cm-parcours. Die proef werd volledig gedomineerd door Kyle Cuypers. Hij won de proef met Fieke, werd tweede met Ora en nam met Jolys Gloria ook nog de derde plaats voor zijn rekening. Xander Aerts (Fleuramo's Rocky) en Kobe Clerck (xxx) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten.