Jérôme Guery en Grand Cru naar top vijf positie in Madrid

Jérôme Guery en Grand Cru naar top vijf positie in Madrid
Op de GCT van Madrid is het de Duitse ruiter David Will die naar de winst weet te rijden in de 1.50m/1.60m rubriek. In deze vijfster competitie zadelde hij zijn Mic Mac du Tillard (v. Cruising) en wist hij rond te komen met een snelle tijd van 66.19 seconden. Deze rubriek gold als kwalificatie voor de Grand Prix waarvan de vijftien beste ruiters zich wisten te kwalificeren.

Op de tweede plaats vinden we de Stephex ruiter Lorenzo de Luca in het zadel van de mooie elfjarige Limestone Grey (v. Try Time) met wie hij hier naar een tijd weet te rijden van 69.17 seconden. De Fransman Julian Epaillard eindigt met zijn Quick Star nakomeling Quatrin de la Roque LM op de derde plaats met 70.27 seconden op de klok.

De top vijf bestond vervolgens uit de Duitser Philip Houston die zijn Loewenherz (v. Lordano) naar de vierde plaats wist te sturen in 70.99 seconden. Jérôme Guery maakte het af met een vijfde plaats in het zadel van de BWP-er Grand Cru van de Rozenberg (v. Malito de Reve) met wie hij een tijd noteerde van 72.62 seconden.

Klik hier voor alle resultaten