Amerikaanse Clementine Goutal blijft Nederlanders voor in Tubbergen

Amerikaanse Clementine Goutal blijft Nederlanders voor in Tubbergen
In Tubbergen werd er zojuist de spannende finale van de 1.40m in de tweesterren competitie afgewerkt. In deze Medium Tour ging de winst naar de Amerikaanse Clementine Goutal en haar Oldenburger Caballito (v. Contendro I) met wie ze hier naar een resultaat wist te rijden van 36.32 seconden. De barrage bestond in totaal uit 16 combinaties.

Het was de Friese amazone Marriet Hoekstra die daar het dichtste bij in de buurt wist te komen in het zadel van haar Clinton nakomeling Everglade, met wie ze hier een tijd wist te noteren van 38.21 seconden. Ook Lennard de Boer liet een knap parcours zien in deze barrage met zijn VDL Edgar M (v. Arezzo VDL) met wie hij hier een derde plaats noteerde in 38.48 seconden.

De top vijf bestond vervolgens uit de Amerikaanse Molly Ashe-Crawley die hier naar een vierde plaats reed in het zadel van D'Arnita (v. Vingino) met wie zij hier naar een resultaat wist te rijden van 39.07 seconden. Terwijl er voor Timothy Hendrix die hier het hele weekend al mooie resultaten laat zien, nog een vijfde plaats was in het zadel van zijn Dustin (v. Ustinov) met wie hij een tijd noteerde van 40.67 seconden.

Klik hier voor alle resultaten