Jens Baackmann wint Grote Prijs voor thuispubliek in Munster

Jens Baackmann wint Grote Prijs voor thuispubliek in Munster
De Grote Prijs van Munster in de BMW Hakvoort Trophy was er winst voor de thuisrijdende Jens Baackmann en zijn Carmen 255. De Cornet Obolensky nakomeling wist het in deze 1m60 rubriek over twee ronden dubbel foutloos te houden en noteerde daarbij een tijd van 43.21 seconden.

Daarmee verwees de combinatie de Zweed Peder Fredricson naar de tweede plaats die hier in het zadel van H&M All In (v. Kashmir van Schuttershof) een tijd noteerde van 44.02 seconden. Voor Marc Houtzager die we vandaag al eerder terugzagen op het podium was er ditmaal een derde plaats in het zadel van zijn vertrouwde Sterrehof's Baccarat (v. Padinus). Zij wisten in beide omlopen van het hout te blijven in een tijd van 45.84 seconden.

Het was de Oostenrijker Christian Rhomberg die hier net naast het podium eindigde met zijn Saphyr des Lacs (v. Mr Blue) met wie hij rondkwam in 46.22 seconden. De vijfde plaats ging vervolgens naar de Duitser Gerrit Nieberg en zijn Contagio (v. Colman) die hier in 50.51 seconden rondkwamen.

Klik hier voor alle resultaten