Eric Lamaze wint kwalificatieronde voor Grote Prijs in Rome

Eric Lamaze wint kwalificatieronde voor Grote Prijs in Rome
In Rome is deze namiddag de Second GCL Competition van start gegaan over een hoogte van 1.55m/1.60m. Die vijfsterren rubriek gold als de kwalificatie ronde van de Grand Prix, waar het uiteindelijk de Zweedse Evelina Tovek was die er met de winst vandoor ging. (Lees...)

De winst in deze proef was voor Eric Lamaze en zijn paard Chacco Kid, een zoon van Chacco Blue, ze bereikten de finish in een tijd van 68.61 seconden. De tweede plaats ging naar Scott Brash en zijn Hello Forever (v. For Pleasure), ze bereikten de finish in een tijd van 69.40 seconden.

De derde plaats was voor Roger Yves Bost en zijn Pegase du Murier (v. Adelfos), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 71.55 seconden.

Plaats vier was voor Martin Fuchs en zijn Clooney 51 (v. Cornet Obolensky), hun tijd bedroeg 74.37 seconden. De vijfde plaats werd gevuld door Evelina Tovek en zijn paard Castello 194 (v. Cristallo), hun chrono tikte af bij een tijd van 74.39 seconden.

Lorenzo de Luca en zijn en Halifax van het Kluizenbos (v. Heartbreaker) noteerden nog een zesde plaats. Zij bleven foutloos in 74.78 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.