Duitsland domineert Grand Prix in Herning

In het Deense Herning is zonet de driesterren  Stutteri Ask Grand Prix ten einde gegaan. 40 ruiters namen het tegen elkaar op, maar uiteindelijk claimden de Duitsers het podium voor hun thuisland. Op nummer één eindigde Holger Wulschner met BSC Skipper (Stolzenberg x Lord Liberty Black). Deze combinatie won begin vorig jaar ook al de Grand Prix in Oliva-Valencia.

Vandaag finishten Wulschner en Skipper in een snelle 37,23 seconden. Landgenoot Sven Fehnl en Deep Blue Bridge (Zirocco Blue VDL) pakten de tweede podiumplaats, Emil Hallundbaek en Chalisco (Chacco Blue) rondden de top drie af voor Denemarken. De vierde plaats ging eveneens naar Scandinavië. Zweed Rolf-Göran Bengtsson en Crunch 3 waren de Deen Michael Aabo op It's The Senator 111 iets te snel af.

België werd vanavond vertegenwoordigd door Marie Kundycki en Uppercut de Bay. Zij werden 29ste.