Charlotte Janssens wint Grote Prijs bij Stal Hazebroek

Charlotte Janssens wint Grote Prijs bij Stal Hazebroek
Charlotte Janssens heeft afgelopen zondag de Grote Prijs van de regionale VOR jumping bij Stal Hazebroek gewonnen. In deze 1m25 proef reed zij naar de overwinning met Wilmah III. Dit duo behaalde in het verleden al enkele ereplaatsen op internationale wedstrijden van 1m30 - 1m35 niveau. Lander De Bruyn en Cristainville waren goed voor de 2e plaats. Sven Michielse, die een week eerder nog tot het VOR team behoorde dat het interprovinciaal kampioenschap won, werd 3e met Gaston van 't Steentje. Brent D'haese was net als de voorbije weken vooraan terug te vinden, hij was met Colina HV goed voor de 4e plaats. Inge Mertens en Vladimir eindigden op de 5e plaats.

Op zaterdag won Sacha Marissen met Tarette de Kleine Tour (1m25). Annelies Bastenie (Alex H) en Nico Van Der Plaetsen (Wrangler van de Withoeve) werden 2e en 3e. Nick Van Hoydonck won op vrijdag deze reeks met Who's Next. Hij bleef Toon Raeymaekers (Figaro van de Groenendijk) en Nick Bossaerts (Bille van de Litzemaere) voor.
Brecht Goossens en Iceman van de Nethe wonnen de reeks voor 6-jarige paarden. De 1m15 reeksen kwamen op naam van Shirley Maes (Special Blue) en Dieter Vermeiren (Venise).

Klik hier voor de uitslagen.