Bart Clarys heer en meester in eigen streek tijdens het FHE

Bart Clarys heer en meester in eigen streek tijdens het FHE
Bart Clarys mag opnieuw een lintje bijhangen in zijn hall of fame. Dit maal was hij de snelste in de CSI2* 1.30m met ingesloten barrage. Hiervoor kon hij rekenen op zijn 10-jarige merrie Helena vh Blondveld (v. Contact vd Heffinck), die hem foutloos naar de finish bracht in een onklopbare tijd van 28,48 seconden.

Op 2 vinden we Freddy Demuynck en Urbin Manciais (v. Kashmir vh Schuttershof), deze reden over de finish in een tijd van 28,79 seconden.
De derde in de rij is voor Nederland dankzij Kim Emmen en Flock (v. Spartacus). Zij bleven foutloos en reden over de meet in een snelle tijd van 29,72 seconden.

De snelste amazone in deze proef was Kim Neirynck die samen met R.A.T.M Z (v. Rash R) na een mooie ronde even op kop stond. Spijtig genoeg waren er drie andere ruiters nog sneller, waardoor Kim op plaats 4 eindigt met een tijd van 29,89 seconden.
Thibault Vermeulen sluit de top 5 af. Met zijn 9-jarige merrie Impress Van Het Duckjeshof (v. Douglas) was Thibault slechts 8 honderdsten trager dan Kim in een tijd van 29,97 seconden.