Max Sebrechts glundert in Gent

Max Sebrechts glundert in Gent
Het was misschien dan geen overwinning voor Max Sebrachts in Ghent daarnet. Maar minder blij is de Wereldkampioen bij de Children er zeker niet mee. Met stalend gezicht nam hij de tweede plaats in ontvangst tijdens de 1.35m rubriek direct op tijd. Niet gek ook, want hij was in goed gezelschap met de altijd snelle Nederlander Siebe Kramer op één en de Queen van Mechelen op de derde plaats.

Heel het weekend zijn het al de Belgische combinaties die de prijzen wegkapen op de Flanders Horse Expo. En juist vandaag moest de in Zuid-Holland wonende Kramer daar verandering in brengen. In de rubriek met 68 combinaties was hij  met zijn 9-jarige Thunder van de Zuuthoeve ruin Icarus  ruim een seconde sneller dan het overige deelnemersveld.

Sebrechts en zijn vertrouwde AD Blanez (v. Unaniem) klokte de zeer mooie tijd van 53,04 seconden. Daarmee was het duo de snelste Belg op een tweede plaats. Elisa Strubbe, was dan weer dan snelste amazone. De Queen van de Kerstjumping in Mechelen wist in een tijd van 53,33 seconden te finishen met haar ruin Soir des Quarts (v. Hermes D'Authieux) en dit was goed voor een derde plaats.

Op 4 zagen we Damien Haelterman met Hamilton (v. Contact vd Heffinck) in een tijd van 55,24 seconden. De top 5 werd vervolledigd met Anouk De Proft en Eleonore Blue (v. Mr Blue) in een foutloze rit van 58,38 seconden.

Kijk hier voor alle resultaten.