LEWB-GP voor Christophe Francois

LEWB-GP voor Christophe Francois
Philippe Le Jeune Jr.In Gesves verzamelden de LEWB-ruiters opnieuw voor drie dagen jumping op verschillende niveau's. De overwinning in de GP (1m40) op zondag ging naar Christophe Francois met Ta'or De Longpre, een SBS-zoon van Nabab De Reve. Hij versloeg Cedric Volo, die tweede werd met Week-end Du Trichon (v. Idolatre). De derde plaats was weggelegd voor Eric Lombard met Noa De Talma (v. Nidor Platière), die de snelste tijd op de chrono plaatste, maar één fout kreeg in de barrage. Philippe Le Jeune Jr werd vierde met Laser D'hammer (v. Fetiche Du Pas) en Julie Rosbach sloot de top 5 af met Picasso Du Hasard (v. Questions). Philippe was het voorbije weekend zowel ruiter in Gesves als speaker op Jumping Antwerpen.

In de 1m30-rubriek was het Christophe Leutenez die het laken naar zich toe trok met Salomon Ter Wilgen (v. Landetto). Cedric Volo moest opnieuw genoegen nemen met de tweede plaats, ditmaal met Serenity Du Coin, gevolgd door Charlene Donnay met Titanic Des Bruyeres.

Bij de Juniors gingen John Pauquet en Lessing 15 met de overwinning aan de haal (v. Lasino) en in de proef voor Scholieren ging de overwinning naar Antoine Goffin met Top Gun van de Irish Taxifarm (v. Pauillac De Meia Luna).

Bron: Equnews

Foto: Equpics