Eindwinnaars Gouden Laars zijn bekend

Eindwinnaars Gouden Laars zijn bekend
Afgelopen weekend stond Stal Hulsterlo in Meerdonk in het teken van de finales van de Gouden Laars. De finale van de 1m40 reeks werd gewonnen door Andres Vereecke met Garde A Vous. In de barrage wisten zij als enige geen enkele fout te maken.
Gilles Thomas werd tweede met Cantchelaro en derde met Uncas S. Max Sebrechts werd knap vierde met Fantast. Voor Vereecke was er ook nog een vijfde plaats met Chevignon.

Cedric Poets won met Davina van de Heuvelhoeve de 1m30 reeks voor Gilles Thomas (Guappa van Chierbergen) en Maverick Van Lent (Vermouth Ter Schaatsputte).
Voor de derde wedstrijd op een rij waren Steven Vermeir en Qarrincha STB Z de beste in de 1m20 reeks.
Pheadra Haegeman en Escudo vt Riethof wonnen de 1m10 reeks.

Klik hier voor de uitslagen.

Intussen zijn nu ook de eindwinnaars van het criterium bekend. Andres Vereecke (Chevignon) won het 1m40 klassement bij de Young Riders en Gilles Thomas (Uncas S) bij de Junioren.
De 1m30 eindwinnaars zijn Jean-Baptiste De Brabandere (Isabel - Young Riders), Marthe Heudens (Best Mix Elien - Junioren) en Roy Van Beek (Illusion - Scholieren).

Kaat Pluymers won het eindklassement bij de Junioren in de 1m20 reeks met Cheyenne vd Berkenen Z. Bij de Scholieren was Van Beek de eindwinnaar met Farfan. Jason Pauquet en Wildelarde waren dan weer de eindwinnaars in de 1m10 competitie.