Edjaz van 't Merelsnest levert winnaar bij de 6-jarigen

Edjaz van 't Merelsnest levert winnaar bij de 6-jarigen
Acht combinaties reden na twee foutloze omlopen naar de barrage van de reeks zesjarigen op de eerste West-Vlaamse manche van de SBB-Competitie te Kanegem.
Cindy De Wispelaere van LRV Kieldrecht Vrasene zette met Kato (Edjaz van ’t Merelsnest x Orlando) de snelste tijd neer en ze bleef bovendien foutloos. Kato werd gefokt bij Gerard De Wispelaere in het Oost-Vlaamse Evergem. Jolien Demeyer van LRV Wingene reed met Kalinka van ’t Zorgvliet (Thunder van de Zuuthoeve x Flipper d’Elle) naar de tweede plaats. Isabel De Rycker van LRV Sijsele en Calleryana (v. Casall) reden naar de derde plaats voor Rik Heylen met Funchal (v. Berlin) en Wouter Gyssels van LRV Veldegem Ruddervoorde met Kantor (Indoctro x Gratulant). Wouter is meteen ook de fokker van deze Kantor.

Ook Annelore Roegiers en Kolinka v/d Molendreef (v. Contact van de Heffinck), Bart Temmerman (LRV Kalken) met Kryptonite van ten Bos (v. Cassini I) en Koen Van Acker (LRV Zaffelare) met Klarenka van het Weidse Hof (v. Cluysenaer), lukten in een foutloze omloop en mogen nog ambities koesteren richting het Nationaal Kampioenschap van de SBB Competitie voor Jonge Paarden te Moorsele op zondag 26 juni 2016.