Sanne Kielenstyn: "Alle drie hebben we heel goed gereden"

Sanne Kielenstyn: "Alle drie hebben we heel goed gereden"
De Belgische kampioene bij de Young Riders, Sanne Kielenstyn houdt dit weekend voor Equnews een dagelijkse blog bij vanop de CDIO in Saumur. Zij zal daar ons land verdedigen samen met de rest van het Belgische team in de landenwedstrijd van de Young Riders. In haar tweede blog verteld ze ons meer over de eerste wedstrijddag in Saumur.

"Gisterenochtend ben ik om 7 uur Ace gaan voeren, daarna zijn we even een rondje gaan stappen. Hierna heb ik een uurtje lesgegeven aan een Belgische ponyruiter. Na het lesgeven ben ik de Belgische junioren gaan aanmoedigen, ze hebben allemaal goed gereden en uiteindelijk hebben ze een vijfde plaats behaald met het team!

Een uur voor dat ik moest losrijden ben ik Ace gaan klaarmaken. Met het losrijden voelde Ace echt super goed aan! Tijdens de proef liep hij heel goed. Ik had wel een paar kleine foutjes, maar ik ben heel tevreden over hoe hij liep. De plaatsing viel een klein beetje tegen, want ik ben elfde geworden met 69,1%. De scores lagen super dicht bij elkaar!

Met het team hadden we pech want een ruiter was uitgevallen in de vetcheck. We moesten dus verder met drie ruiters. Alle drie hebben we heel goed gereden en we zijn uiteindelijk vierde geworden met het team.

Gisterenavond was er dan nog een receptie waar we gezellig met het team wat hebben gedronken. Vandaag hebben we een rustdag, dus dan gaan we 's ochtends trainen en 's middags ga ik nog even een rondje wandelen in het bos. Zaterdag rijden we de individuele proef. Ace en ik hebben er super veel zin in!"

Sanne Kielenstyn_Air Miles Pb_Blog Sanne Kielenstyn_Air Miles Pb_Blog (1) Sanne Kielenstyn_Air Miles Pb_Blog (2)