Fotospecial: Dit waren de Stephex Masters

Fotospecial: Dit waren de Stephex Masters
De Stephex Masters zijn op de kaart gezet! En hoe?! Wie niet aanwezig was op dit evenement heeft echt wel iets gemist. Of het nu als paardenliefhebber was of gewoon als bezoeker, voor elk ieder was er iets te zien of te beleven.

Een goed in elkaar gestoken sportief programma met elke dag proeven die tot 23 uur of zelfs iets later aan de gang waren. Tussendoor optredens in de VIP ruimte, de hoofdpiste of gewoon boven aan de summer bar met een DJ, Michael Amani. Of neem nu Garry Hagger die voor aanvang van de Grand Prix op een zonnige zondagnamiddag het Belgische volkslied kwam zingen. En dan nog maar te zwijgen over de feestavonden! Het optreden van een coverband op donderdagavond liet de tent al goed vol lopen. Op vrijdag was de tent net groot genoeg voor het optreden van Soul Brother. Maar op zaterdagavond was de opkomst zo groot met namen als Natalia en Regi Pinxten op het programma dat de grote tent de massa niet helemaal binnen kreeg.

Bij aankomst werden alle bezoekers met een golfkarretje naar de concours gebracht en later ook terug naar hun wagen.

Ongezien op een concours! Dat kon ook de buitenlandse pers bevestigen. Een 3 sterren concours? Zeg maar een 5 + sterren concours!

In deze fotospecial deel 1 zijn de foto's van Kristof Wellekens (Foto Royal) terug te vinden. Hij was tijdens dit evenement de vaste fotograaf.

Stephex Masters, graag tot volgend jaar!