Win een GRATIS startplaats op de internationale jumping van Opglabbeek

Win een GRATIS startplaats op de internationale jumping van Opglabbeek
Twee weken na elkaar en voor de derde keer op vier weken tijd organiseert het Sentower Park in Opglabbeek een internationale jumping.

Deze week staat alles er in het teken van een CSIO voor de jeugd. Op vrijdag zijn er de landenwedstrijden en zondag wordt de wedstrijd afgesloten met de verschillende Grote Prijzen.
Naast het sportieve staat er dit weekend ook nog tal van randanimatie op het programma. Zo is er op vrijdagavond een cinema-avond voor de jeugd.
Tijdens deze cinema-avond kunnen alle kids genieten van een aangename film. Dit word volledig gratis aangeboden door het Sentower Park en is open voor iedereen.
De ouders kunnen dan zelf ook even ontspannen tijdens een kaas-en wijnavond die zal doorgaan in de grote tent!
Inschrijven hiervoor is verplicht via info@sentowerpark.com. De prijs is €20 per persoon.
De dag wordt afgesloten met een grote Sentower Party.

Op zaterdag is er een Westernavond met een heus Westernbuffet. Het evenwicht van de deelnemers en hun fans kan getest worden op de "ROY" - de dolgekke rodeo stier!
Inschrijven voor het western-buffet kan via info@sentowerpark.com. De prijs voor het buffet is €20 per persoon. Voor de rodeo betaal je €5 per rit.
De winnaar van de competitie ontvangt 20 Sentower jetons.

Intussen kunnen we ook al verder kijken naar volgende week, want dan wordt er opnieuw op 2 sterren niveau gesprongen. Van donderdag 2 tot zondag 5 juni zijn er ook 1 ster rubrieken en proeven voor jonge paarden van 5 tot 7 jaar oud.

Als mediapartner van het Sentower Park kan Equnews één volledig gratis startplaats weggeven. Hoe kan je deze winnen?
Deel dit artikel via jouw sociale media en tag daarin Equnews en het Sentower Park. Stuur nadien een mailtje naar kristof@equnews.be. Op maandag wordt de winnaar bekend gemaakt.