Laatste dag inschrijven voor Jumping With Love (17 tot 21 juli)

Laatste dag inschrijven voor Jumping With Love (17 tot 21 juli)
Binnen 7 dagen is het weer zo ver, dan zal de 3de editie van "Jumping With Love" in Kampenhout doorgaan. De organisatie ligt in handen van Nick Van Turnhout, Jonas Callaert en Simon Knops. Op vrijdag 17 juli start de wedstrijd met de "Woodland’s jonge paarden dag". De 4- en 5-jarigen worden dan gejureerd door Niels Bruynseels en Jan Van Tricht. Nadien is er een 70 cm en 90 cm proef.


Op zaterdag wordt er gesprongen van 90 cm tot 1m20 en 's avonds is er een BBQ en een riders party.

De proeven op zondag bestaan uit 90 cm en 1 meter. Die dag is er ook de Grote Prijs (1m25) en de Kleine Grote Prijs (1m15).


Maandag 20 juli zijn er promo proeven (60 cm tot 1m) voor pony’s en paarden.
Nadien is er van 19 uur tot 23 uur een rodeo contest op een mechanische stier. Er zijn mooie prijzen te winnen voor diegene die het langste blijven zitten. Enkele internationale topruiters zullen hieraan ook deelnemen. Op dinsdag (feestdag) is er het Interclubkampioenschap van de HGVBB.



Net als de voorbije jaren mogen wij ook dit jaar weer vele prachtige naturaprijzen weggeven! Zo schenkt maalderij De Weerdt koekjes aan elke combinatie in de prijsuitreiking. Guess zorgt ook dit jaar voor schitterende juwelen. Ruitersportzaak Horse-Whip zorgt voor naturaprijzen. Daarnaast schenkt stal Dorperheide ook een dek van één van hun tophengsten. Ook het witloof kan niet ontbreken, hiervoor zorgt BelOrta. Mattheus beddings zorgt op zijn beurt voor geweldige manden met verzorgingspoducten voor je paard. Agora zal ook zorgen voor een prachtig boeket bloemen voor de beste amazone in elke proef. CWD kan natuurlijk niet ontbreken en zal ook enkele mooie prijzen voorzien. Mis dit alles dus niet!


LET OP: de inschrijvingen sluiten op 11 juli wegens sluiting van het HGVBB kantoor!